На Тернопільщині ветеран АТО пішов з життя, попередня версія – самогубство

самогубство

З життя пішов ще один ветеран АТО з Тернопільщини. За попередньою версією, він скоїв самогубство. За кілька годин до цього на своїй сторінці в соцмережі Микола Муравський (Друг Цибуля) написав свій останній пророчий пост.

Родичі, друзі, знайомі та військові побратими шоковані смертю Миколи. Наразі ніхто точно не може сказати – що штовхнуло молодого чоловіка на цей трагічний крок.

– Сьогодні наш побратим віддав Богові Душу... Вічна пам'ять, співчуття рідним. Попередня версія самогубство. Що було насправді і за яких обставин загинув Микола встановить слідство. Війна продовжує свою криваву жатву. Бережімо один одного, будьмо уважні! Життя таке коротке! Інформація про прощання та похорон далі буде. Герої не вмирають! – йдеться у повідомленні Аратта 8-й батальйону УДА Української Добровольчої Армії.

Також друзі припускають, що Микола Муравський не зміг побороти у собі спогади та емоції пов’язані з війною.

- Прощавай Братику… Ти з війни повернувся, війна з тебе ні, – пише Дмитро Гайдуцький.

Про великі труднощі із реабілітацією військових та про те, що це, ймовірно, могло стати причиною трагедії пишуть й знайомі бійця.

– Скільки було і ще буде таких людських доль. Ці хлопці віддали своє здоров`я за нашу державу, повернулися нікому непотрібні, їм тепер треба ще довести, що вони були на війні, щоб отримати посвідчення УБД, це жах. Їх ніде не беруть на роботу, комбати про це знають. Ганьба нашому суспільству, ганьба нам усім. Цвіт та совість нації, сила та мужність гине. Це вирок всім нам за байдужість, що не допомогли, не змусили всіх хто пов‘язані відповісти за це. Чому немає реабілітації таким людям,чому нема елементарної поваги? – зазначає Микола Сніцарь.

Про обставини трагедії читайте на «Терені» згодом.

Фото зі сторінки Миколи Муравського у Фейсбуку

Тернопільщина, Озерна, смерть, самогубство, військовий, реабілітація, АТО, Фото, Терен

Вибір читачів за тиждень

Відео