Оксана Бучко

Тернополяни можуть стати частиною еко-рекорду

67675432

Одна доба для висадження мільйона дерев в Україні чекає на тернополян 20 березня. Тож місто може приєднатись до встановлення еко-рекорду у рамках Всеукраїнського проекту «Озеленення України», ініційованого бізнес-клубом України «CEO Club Ukraine» та Національним проектом «Книга рекордів України».

Долучитись тернополяни можуть як волонтери, організатори, партнери, інформаційні партнери та еко-амбасадори.

Таку ініціативу почули на Економічному форумі у Давосі, де запропонували висадити 1 трлн дерев в світі до 2030 року. Тож в Україні вирішили не чекати, пише ecotown.com.ua.

Масова висадка дерев може врятувати планету, каже ініціатор акції і засновник Міжнародного глянцевого журналу БізнесWOMAN Ганна Крисюк.

- Для більшості «екологія» - це щось далеке і незрозуміле, - розповіла вона. – Однак щоденними простими діями можна економити багато ресурсів природи, висадкою хоча б одного дерева можна зробити свій внесок у збереження екосистеми планети.

Також таку акцію продовжать іншими тематичних заходів: цілорічну висадку нових парків та алей, освітні воркшопи у навчальних закладах, загальнодержавну інформаційну кампанію та телемарафони на підтримку озеленення України, видавництво тематичної літератури, спортивно-тематичні активності для дітей та дорослих, розробку інтерактивної карти озеленення України, міжнародний флешмоб «Озеленення України. Озеленення планети!» та інших.

Фото ecotown.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео