Дарія Шевченко

Відомий телеведучий поділився думками стосовно тернопільського гурту «TVORCHI»

87818693_2767495816659876_3066908087328702464_o

Сергій Притула на своїй сторінці у соціальній мережі поділився думками стосовно всіх виконавців, які брати участь у Національному відборі «Євробачення». Не винятком став і тернопільський гурт «TVORCHI».

Він сказав, що хлопці у півфіналі виступали краще, ніж у фіналі. Також телеведучий зазначив, що технічні проблеми, про які говорив Джефрі, були і на репетиціях.

- Вони реально круті хлопці. Мені ще до відбору на очі потрапив їх кліп на пісню «Belive». Проте, якщо дехто з артистів значно додав у фіналі, у порівнянні з півфіналом, то у хлопців все відбулось з точністю до навпаки. Чи то перегоріли, чи все ж, дійсно мали місце технічні негаразди. Джефрі після виступу у фіналі поскаржився на відсутність музики у вушному моніторі. Схожий клопіт був у нього і в півфіналі, коли він сказав, що навпаки, музика у «вушному» лунала занадто голосно. Технічні служби СТБ запевнили, що з їхньої сторони проблем не було. Творчі казали, що ні. Де правда – поняття не маю. Знаю тільки на 100%, що умисно їх би ніхто не рубав. Ну і, якщо вже максимально відверто, то і на репетиціях у Джефрі були клопоти з вокалом. Маю надію, що відбір стане для хлопців трампліном до вищих щаблів нашого шоубізнесу. Це буде добре і для них, і для Тернополя, - написав Сергій Притула.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео