У Тернополі змагались кращі кікбоксери України

к

Відкритий чемпіонат Тернополя з кікбоксингу був багатим на учасників, медалі, та підтримку місцевого виробника. Завдяки корпорації «Опілля» на Відкритому чемпіонаті міста Тернопіль з кікбоксингу (версія ІСКА) серед дітей, юнаків, юніорів і молоді після запеклих поєдинків тренери та судді могли посмакувати освіжаючими напоями «Квас Опілля Домашній». 

До турніру долучилося близько сто спортсменів з Тернополя та інших міст України – Чорткова, Товстого, Заліщиків, Рівного. Як розповів головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Сергій Колесник, загалом у спортклубі «Тернопіль» (РИНГ) змагалося 14 команд.

—  У нашому клубі зустрілися хлопці та дівчата різних вікових груп. Паралельно у місті відбулась ще й відкрита першість КУТОР «ТОДЮСШ» з літніх видів спорту» з кікбоксингу (версія ІСКА), серед дітей, юнаків, юніорів і молоді. Кожен спортивний клуб на змаганні представляла пристойна кількість спортсменів. Навіть було, що до 18 учасників приїхало з іншого міста. Змагання пройшли доволі насичено, так що спортсмени не мали часу для спочинку.

1
1

В підсумку кращі кікбоксери отримали грамоти, медалі. Без призів не залишилися і тренери та судді. До речі, це підприємство не вперше стає нашим партнером – на попередніх змаганнях з кікбоксингу ми також пригощалися їхніми освіжаючими напоями. Відтак, після завершення чемпіонату організатори спільно із тренерами організували невеличкий фуршет, де на столі були також напої від «Опілля». Приємно, що маємо підтримку від підприємства, керівництво якого неодноразово демонструвало, що вболіває за розвиток спорту на Тернопіллі, — зазначив Сергій Колесник.

Успішним видом спорту вважає кікбоксинг директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка:

- В місті потрібно підтримувати не тільки великий, але й початковий спорт. Часом, навіть невеличке сприяння розвитку перспективних видів спорту допомагає утримувати їх на добрій позиції. Чув, що кікбоксинг стає доволі популярним серед молоді. Хотілося би, щоби цей вид спорту більше популяризували у Тернополі. Цей спорт, як і бокс, – не для слабких духом. Тож дуже добре, що у спортивно-оздоровчому клубі «Тернопіль» (РИНГ) кікбоксингом займаються не тільки хлопці, але й дівчата.

Джерело: Газета Місто

Фото: Газета Місто та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео