У Кременці напередодні свята відзначили добровольців (відео)

Безымянный1

Під час засідання сесії Кременецької районної ради відзначили вісімнадцятьох добровольців Кременеччини. Натомість від імені Спілки ветеранів АТО за активну підтримку ЗСУ подяку отримала родина Остапчуків. Від імені військових її вручив Андрій Біндас.

– Ми вручали спільні відзнаки разом із РДА, добровольцям, котрі не змогли сьогодні прийти, подяки передадуть товариші по спілці, – повідомив «Терену» голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський.

День Добровольця відзначатимуть в Україні 14 березня. Це нове свято для національного календаря, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує український народ. Яскрава національна риса, традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків. Сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Відео Зої Карпюк

Вибір читачів за тиждень

Відео