У Тернополі на час карантину почергово закриватимуть відділення Укрпошти для дезінфекції

У Тернополі до 1 квітня закрили відділення Укрпошти №12. Заклад хоч і відчинений, однак відвідувачів не обслуговує.

Про це «Терену» розповіла читачка Олена.

- Зранку мала отримати деякі товари особистої гігієни на час карантину, які замовила поштою, - каже Олена. - Прийшла у відділення, а там кажуть - «посилки не видаємо» аж до 6 квітня. Саме приміщення обгородили, працівники - без масок та захисних рукавичок.

В прес-службі Укрпошти підтвердили факт особливого режиму роботи даного відділення:

«Для безпеки клієнтів та працівників Укрпошти відділення 12 у Тернополі тимчасово зачинене для проведення планової дезінфекції. Відділення відновить свою роботу 1 квітня. Планові профілактичні дезінфекції будуть проводитись почергово у всіх відділеннях поштового зв’язку.»

Всі посилки, що знаходяться у відділенні 12 та не вручені отримувачам, а також ті, що будуть надходити, клієнти можуть забрати у найближчому поштовому відділенні № 46009 (вул. Мазепи, 3), що працює пн-пт 09:00-18:00, сб 10:00-15:00.

Тернополянам варто взяти до уваги, що через обмежений доступ у приміщення облдержадміністрації тимчасово не працює відділення 46021 (вул. Грушевського 8).

Всі інші 18 поштових відділень Тернополя працюють за тимчасовим графіком роботи на час карантину.

Центральне відділення 46001 має подовжений на годину графік роботи по будням (пн-пт 08:00-20:00, сб 09:00-15:00).

Відділення Укрпошти продовжують надавати всі поштові та фінансові послуги, доставляють пенсії, грошові виплати пенсіонерам, приймають експортні та імпортні відправлення. Нині обмежується лише експорт товарів протиепідемічного призначення (маски, окуляри, рукавички, тощо), вивіз яких тимчасово заборонений з України до 1 червня.

Зауважу, на час карантину, який продовжили до 24 квітня, Укрпошта, як стратегічний об'єкт, продовжує працювати у звичному режимі. Про це йдеться на сайті установи.

15
15

Фото авторки та скрін зі сторінки Укрпошти

Вибір читачів за тиждень

Відео