Орест Сарматський

На Тернопільщині роздають те, про що нині треба знати багатьом (фото)

Заставка54 (Copy)

Програма «U-LEAD з Європою» та Центр громадського здоров’я України розробили друковану продукцію щодо боротьби з COVID19. Для 42 сільських громад Тернопільщини передано перші комплекти матеріалів. 

- У кожному комплекті в середньому 500 газет, 40-50 постерів формату А2 та 120 листівок. У громадах друковану продукцію розміщують у найбільш людних місцях та розповсюджують серед пенсіонерів. У сьогоднішніх умовах достовірна інформація - ще один ефективний інструмент у боротьбі з коронавірусом. Жителі сільських громад зможуть в доступній формі ознайомитися з корисною інформацією про COVID19. Особливо це стосується людей старшого віку, які часто не мають доступу до Інтернету та не можуть отримувати актуальну інформацію, – розповіла кореспонденту «Терену» керівниця Тернопільського регіонального офісу Наталія Онищук.

У громадах друковані матеріали розповсюджують серед найбільш вразливих та «електронно» незалучених верств населення. Також листівки передано громадянам, які нещодавно повернулися з-за кордону.

Усього надруковано 500 000 газет, 100 000 листівок та 45 000 постерів, які отримають 849 сільських громад по Україні. Головна мета ініціативи – підвищити обізнаність жителів про захворювання, а особливо тих, хто найбільш уразливий та не має доступу до інформації.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«283049,283050,283051»]

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео