Місцевий житель пошкодив пам’ятний монумент та фасад церкви (фото)

IMG-20200509-WA0001

Порушника поліцейські встановили одразу після вчинення ним хуліганських дій. Стосовно нього правоохоронці склали протоколи одразу за трьома статями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький, 9 травня близько 3 години ночі під час патрулювання у Тернополі в Старому парку співробітники міського відділу поліції помітили компанію з п’яти молодих чоловіків. Правоохоронці встановили їх особи – усі жителі Тернополя, віком від 20 до 26 років.

Поліцейські запросили молодиків до Тернопільського міського відділу поліції. В одного із хлопців виявили п’ятилітрове відро, частково наповнене червоною фарбою.

Він зізнався, що розмалював фасад меморіального комплексу «Вічний вогонь» у Старому парку, а також розписав ворота та фасад Української православної церкви Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, що знаходиться на вул. Коновальця, 1. Порушник стверджує, що хуліганські дії вчиняв один.

IMG-20200509-WA0002
IMG-20200509-WA0002

Зловмисником виявився 26-річний житель Тернополя. Хлопець ніде не працює та не навчається. Стосовно нього поліцейські склали протоколи за трьома статтями КУпАП: ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей).

Також вирішується питання про притягнення до адмінвідповідальності за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей) інших учасників компанії, яку виявили поліцейські у Старому парку.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео