Оксана Бучко

У Тернополі дистанційно звучать останні дзвоники (фото, відео)

IMG_20190531_103504-700x525

Останній дзвоник на онлайн-платформах святкують сьогодні випускники Тернополя. У програмі – відеопривітання від вчителів та учнів, приготовані заздалегідь. А також прощальний вальс, який відзняли у рідних класах.

- Ми готували також номер, де кожен випускник востаннє дзвонив дзвоником, - розповіла тернопільська випускниця Таміла Маланчій. – Також в інших школах готували прощальні промови та ролики, відзняті у лісі. Шкода, що в цей день ми не можемо бути разом, а збираємось онлайн. Проте, у нас достатньо спогадів, аби цей вогник шкільного тепла зігрівав надалі душу.

А у Жеребківському ЗНЗ І-ІІ СТУПЕНІВ – ДНЗ розпочали гру з нагоди Свята Останнього дзвоника під тегом - Подякуй.

- Думаю, кожному з нас є кому сказати це слово, - закликає директорка закладу Олена Деревніцька. - Пиши з #дякую і розміщуй у себе на сторінці, на сторінці рідної школи. І не забудь відмітити друзів. Хто більше, той краще! Друзів багато не буває! Фото обов’язкове! #дякую_що_маємо_таке_свято Поїхали!

Щодо святкування випускного, то ще невідомо, чи проведуть парадну ходу. Наразі, є текст петиції та поодинокі вимоги не скасовувати свята. Проте, МОН рекомендує утриматись від таких дійств.

Минулого року святкували у Тернополі ТАК.

Фото, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео