Довірливість кременчанці обійшлася у 40 тис. грн

590f840dd69960af6d0df44d6d9e2a04-980x515

Правоохоронці Тернопільщини вкотре застерігають громадян від зайвої довірливості. Попри численні попередження та інформування про діяльність шахраїв, все ж знаходяться люди, котрі, розгубившись, йдуть на контакт з аферистами.

Так, мешканка Кременця в один момент втратила 40 тис. грн, повіривши у телефонній розмові незнайомцеві. Той переконав жінку, що її банківську карту, нібито, заблоковано.

- Псевдобанківський «працівник» зумів викрасти з картки кременчанки 40 тисяч гривень. У телефонній розмові шахрай переконав «клієнтку», що банківську картку заблоковано, потрібно надати всю інформацію, щоб її розблокувати. Довірлива жертва, звісно ж, усе розповіла, як наслідок – втратила чималі кошти, ще й кредитні, – повідомляють у поліції  Тернопільської області.

Тернополянам вкотре нагадують не довіряти незнайомцям. Адже працівники банку ніколи не міняють паролі та не продовжують строки дії карток телефоном. Щобільше, згадані операції здійснюють не лише особисто, а й за наявності документа, що посвідчує особу власника картки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео