Тернопільський спортсмен року нарешті отримав заслужену нагороду

100471474_3046875395351247_4263302636725338112_n

Попри те, що Дмитра Підручного визнали найкращим спортсменом 2019 року ще в січні 2020-го, нагороду титулований біатлоніст отримав лише минулого тижня.

Про це чемпіон світу 2019 та чинний чемпіон Європи розповів у соцмережі.

- Отримувати нагороди завжди приємно. У січні, коли відбувалося вручення, я був на змаганнях, тому приз забрав президент ФБУ Володимир Бринзак. Карантин та інші обставини не давали нам зустрілися. Тому лише зараз, майже через п'ять місяців, я отримав довгоочікувану статуетку.

До слова, Дмитра Підручного також визнали головною сенсацією року.

Нагадаю, чемпіон світу та Європи Дмитро Підручний вирішив змінити професію. До цього спортсмен заступився за скандального російського колегу. А от молодша сестра Насті Меркушиної Олександра може стати наймолодшою учасницею юніорських змагань за всю історію спорту. Водночас Настя розповіла про панічний страх перед коронавірусом та повну відмову від тренувань на час карантину. А от Дмитро Підручний у карантині знайшов навіть переваги. Через передчасне завершення чемпіонату тернопільський клуб втратив кубок Західної конференції вищої ліги. Також тернопільські спортсмени привітали вболівальників з річницею. А от Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Турнір з пляжного волейболу у Тернополі відбудеться 14 червня з усіма дотриманнями карантинних обмежень.

Фото з соцмережі

Вибір читачів за тиждень

Відео