Турнір з пляжного волейболу у Тернополі відбудеться з усіма дотриманнями карантинних обмежень

101652704_2513753438955174_797821661637246976_o

У Тернополі вже 14 червня відбудеться турнір з пляжного волейболу серед аматорських команд. Як розповіли «Терену» організатори заходу, змагання пройдуть з дотриманням усіх карантинних обмежень.

- Змагання проводиться згідно з календарним планом спортивних заходів Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення та на численні прохання містян про відновлення подій. Ми користуємося рекомендаціями щодо проведення спортивних заходів відповідно до постанови Кабінету міністрів та рішень місцевого штабу. Турнір підпадає під категорію дозволених спортивних заходів до 50 осіб без глядачів. Одночасно на майданчику перебуватиме 4 людини, поза межами - суддівська колегія. Перед заходом буде проведено температурний скринінг, учасників забезпечать дезінфікуючи засобами. В масках будуть організатори. Скасовується привітання команд рукостисканням. Змагання проводитимуться на відкритому повітрі на двох майданчиках одночасно з попередньо оголошеним календарем ігор. Нарада представників команд буде проводитися в онлайн або телефонному режимі.

Турнір проведуть впродовж неділі, 14 червня, на пляжі «Циганка». Для участі у змаганні необхідна попередня реєстрація.

До слова, на Тернопільщині, як і по всій Україні, послаблюють карантинні обмеження. Зокрема відучора, 1 червня, дозволено роботу спортзалів.

Нагадаю, чемпіон світу та Європи Дмитро Підручний вирішив змінити професію. До цього спортсмен заступився за скандального російського колегу. А от молодша сестра Насті Меркушиної Олександра може стати наймолодшою учасницею юніорських змагань за всю історію спорту. Водночас Настя розповіла про панічний страх перед коронавірусом та повну відмову від тренувань на час карантину. А от Дмитро Підручний у карантині знайшов навіть переваги. Через передчасне завершення чемпіонату тернопільський клуб втратив кубок Західної конференції вищої ліги. Також тернопільські спортсмени привітали вболівальників з річницею. А от Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу.

Фото Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення

Вибір читачів за тиждень

Відео