Судитимуть сутенерів, котрі відправляли секс-рабинь з Тернопільщини за кордон

864761

Позбавлення волі на строк від 5 до 12 років «світить» особам, котрі на Тернопільщині вербували жінок у секс-рабство за кордон. Одна з підозрюваних – мешканка Рівненщини. Разом зі своїми спільниками вона обманом залучала тернополянок до роботи у інтимній індустрії, для цього використовувала їхнє складне становище.

- За процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області слідчими поліції повідомлено про підозру 2 громадянам за ч.2 ст.149 КК України у вербуванні та переміщенні людей, вчиненому з метою експлуатації, з використанням обману та уразливого стану осіб та за попередньою змовою групою осіб, – повідомляють у пресслужбі прокуратури Тернопільської області.

Під час розслідування з’ясували, що впродовж двох місяців ще у 2017 році рівнянка, змовившись зі спільниками, знаходила на території Тернопільської області малозабезпечених жінок для роботи за кордоном.

– Вказані особи завербували та сприяли у переміщенні за кордон одній з жительок Тернопільщини, у якої помер чоловік та на утриманні залишилась малолітня дитина. Жінці обманом запропонували діяльність, пов'язану з наданням клієнтам сексуальних послуг на території Об’єднаних Арабських Еміратів. Попередньо зловмисники надали їй неправдиву інформацію про безпечність роботи, отримання високих прибутків у короткі терміни, можливість у будь-який час безперешкодно повернутися додому. Також у листопаді 2017 року вони завербували ще одну жінку, що потребувала дороговартісної операції та не мала постійного заробітку. Розслідування триває, – йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео