Віра Олександрович

Майте на увазі: податківці на Тернопільщині тепер працюють із 8-ї години

Графік роботи податкової на Тернопільщині змінили на час карантину. Причому перенесли початок робочого дня. І це - варто брати до уваги.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Графік роботи територіальних органів і Головного управління ДПС у Тернопільській області змінили відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 20.05.2020 р. за №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів від 17.06.2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», - пояснили у податковій.

Отож, на період дії карантину:

  • початок робочого дня – о 8 год. 00 хв;
  • обідня перерва - із 12 год. 00 хв до 12 год. 45 хв;
  • закінчення робочого дня – о 17 год. 00 хв, у п’ятницю – о 15 год. 45 хв.

Варто також мати на увазі, що надання адміністративних послуг у Центрах обслуговування платників (ЦОП) здійснюють за таким графіком:

  • з 10 год. 00 хв до 17 год. 00 хв (у п'ятницю - до 15 год. 45 хв),
  • обідня перерва - із 12 год. 00 хв до 12 год. 45 хвилин.

Нагадаємо, графік роботи чиновників та інших працівників державної служби змінили за рішенням регіональної комісії із питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у Тернопільській обласній держадміністрації.

Фото авторки       

Вибір читачів за тиждень

Відео