Тернополянка разом з чотирилапою подругою перемогла у всеукраїнському конкурсі (фоторепортаж)

Тернополянка Надя Німець разом із чотирилапою улюбленицею Еммою перемогла у всеукраїнському конкурсі «Лапи в офісі: Візьми собаку на роботу». Флешмоб з подарунками організував один із виробників харчування для друзів наших менших до всесвітнього дня собак.

- До останнього не вірила, що виграю, адже участь брали сотні людей зі всіх куточків України, а переможців мало бути лише 25.

Попри це, дівчина випробувала свої сили.

- Найважче було затягнути Емму до офісу. Ми йшли пішки від Петлюри аж до центру й назад. Та й змусити собаку сидіти так, як тобі треба - нереально. Загалом за 10 хвилин спроб вийшло майже 50 кадрів та ще кілька коротких відео, дивлячись які можна вмерти зо сміху.

За перемогу довелося поборотися додатково.

- Я закинула фото в інстаграм за день до завершення конкурсу. Уже опісля не побачила себе у списках, тому писала до організаторів, аби публікацію розглянули та внести до переліку.

Дівчина все ж потрапила до числа переможців й уже забрала подарунки. Серед них: 38 кг сухого корму, 5 жувальних паличок, сумка-аптечка, стакан-мийка, ложка-прищепка, 5 слеп-браслетів та брелок.

- Навіть не знаю, хто більше зрадів перемозі: я чи Емма, - ділиться на радощах Надя.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«297003,297004,297006,297007,297008,297009»]

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео