Оксана Бучко

На Тернопільщині планують закінчити першу лінію розчищення майбутнього розкішного пляжу

110231432_10223897750054298_1762948278166127082_o

Майбутній розкішний пляж «Сонячний» готують на Тернопільщині – у місті Заліщики. Більшу частину першої лінії між пляжем і берегом вже вдалось розчистити під час попередніх толок. Завершити цю частину робіт планують на вихідних. 

Тож усіх охочих запрошують приходити у першій половині дня. Брати на толоку потрібно бензопили, мотокоси, сокири, сучкорізи, лопати, кирки, граблі, тачки та звісно ж хороший настрій.

– Ну що, ми готові до нової толоки? Минулого разу гарно провели час, розчистили більшу частину першої лінії між пляжем і берегом, а ще покаталися на катері, пишеІван Хомишин‎ у групі «Громадський рух по відновленню пляжу «Сонячний» у Заліщиках». – Залишилося ще трохи. Давайте цієї суботи закінчимо першу лінію і дійдемо до парома, це план мінімум, а максимум – почати розчищувати і розширювати стежку СТО-паром.

Інформацію щодо облаштування цього пляжу беруть у досвідчених спеціалісті. Зокрема, сьогодні ініціативна група проводить надважливий вебінар з організатором київського парку «Наталка» Наталія Чорногуб та представником проекту Ради Європи «Громадська Участь» Володимиром Кебало.

Про початок робіт на майбутньому пляжі «Терен» писав ТУТ і ТУТ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео