Міста Тернопілля можуть позмагатися за звання кращих у різних номінаціях

4

Стартував конкурс серед українських міст «SMART МІСТО 2020». 

Для участі у конкурсі необхідно до 1 вересня заповнити онлайн-заявку на сайті, в якій вказати про успішні проекти вашого міста, що були реалізовані протягом року, йдеться на сайті АМУ. Представники міст можуть продемонструвати втілені інноваційні проекти та позмагатися за звання найкращих у восьми номінаціях:

1. Найкраще децентралізоване місто (Успішне створення громад, фінансування, законодавча діяльність. Роль місцевого бізнесу).
2.  Найкраще інклюзивне місто (Найкращі умови  доступу до соціальних благ. Розвиток співпраці та відповідальне урядування. Забезпечення рівних можливостей для всіх).
3. Найкраще цифрове місто (Впровадження прогресивних цифрових трансформацій (AI, датчики, IoT, кібербезпека, конфіденційність, блокчейн технології).
4. Найкраще мобільне місто (Перевезення, громадський транспорт, каршейрінг. Розвиток електро та велоінфраструктури міста).
5. Найкраще екологічне місто (Впровадження прогресивних ЕКО технологій, розумне поводження з відходами).
6. Найкраще Smart безпечне місто (Громадська безпека, планування, реагування на надзвичайні ситуації, аналітичні комплекси з забезпечення фізичної безпеки людини в розрізі міста).    
7. Найкраще архітектурне місто (Успішне впровадження розумних систем в архітектурі,містобудуванні).
8. Найкраще енергоефективне місто. (Ефективне використання паливно-енергетичних ресурів,застосування енергозберігаючих технологій,енергетичний розвиток громад).

Кожен учасник може подати необмежену кількість проектів у будь-яку з номінацій, але не має права подавати один і той самий проект в кілька різних номінацій. Якщо цілі проекту відповідають кільком номінаціям, учасник має обрати лише одну, найбільш відповідну.У разі питань щодо участі у конкурсі, звертайтеся до організатора конкурсу за електронною адресою yakovleva@kyivsmartcity.com або за номером телефону +38 095 109 57 90.

Kyiv Smart City Forum 2020 — одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах. Форум присвячений популяризації впровадження інноваційних рішень у містах.  Його мета — привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими українськими і світовими практиками та реальними кейсами. Серед гостей заходу — досвідчені фахівці та експерти з України та Європи у сфері розбудови міста та впровадження сучасних smart-технологій, представники бізнесу та міської влади, вендори, архітектори, лідери думок та урбаністи.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео