У Кременці з’явився «Трон природи» й улюблена фотозона (фото)

Унікальний артоб'єкт, котрий одночасно став однією з улюблених фотозон кременчан та гостей, відкрили днями для відвідувачів Кременецького ботанічного саду. «Трон природи» авторства знаного митця Василя Петровського відтепер прикрашає одну з експозицій. Цікаво, що митець робить це безкоштовно з любові до рідного міста і уже не вперше прикрашає своїми витворами ботсад.

Василь Петровський відомий також своїми проектами, які втілив у найбільшому парку відпочинку Німеччини «Europa-Park».

Усі гості високо оцінили мистецький витвірмайстра. Хто ще не бачив локації, був вражений гармонійному поєднанню творчості та природи.

Художник висловив вдячність працівникам ботанічного саду та директору Антоніні Ліснійчук за допомогу та підтримку під час роботи над артоб`єктом.

- Земне і небесне, ландшафт і розмаїття рослинного світу, масштабність і водночас дуже точні тонкі деталі – усе тут логічно продумане, філософсько виважене і мистецько довершене. Просто, оригінально, доцільно – так можна сказати про цю роботу, яку виконав майстер своєї справи Василь Петровський – художник, скульптор, дуже креативний митець і надзвичайно цікавий співрозмовник. Власне, ці три критерії є його творчим кредо, – відгукуються про артоз`єкт та митця у Кременецькому ботанічному саду.

По завершенню презентації Василь Петровський охоче поспілкувався з гостями, що прийшли на відкриття, відповів на запитання. У розмові з шанувальниками художник такий же щирий та відкритий, як і у своїх розкішних роботах.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«302548,302547,302545»]

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео