На Тернопільщині правоохоронці провели турнір пам'яті (фото)

IMG_4926

Турнір в пам'ять про загиблих під час виконання службових обов'язків майора поліції Олександра Рудика та капітана Андрія Чернятинського відбувся 25 серпня в Борщові.

На спортивному майданчику зібралися представники чотирьох команд з мініфутболу. За звання найкращих боролися правоохоронці Заліщик, Борщова, Чорткова та команда управління карного розшуку ГУНП, пише Досьє 102.

IMG_4874
IMG_4874

Впродовж кількох годин вболівальники могли спостерігати за напруженою, але цікавою грою. Усього відбулося шість ігор по 20 хвилин кожна.

Найсильнішими у запеклій боротьбі стали гравці Борщівського відділення поліції. Представники цієї команди отримали чисту перемогу в усіх трьох матчах, здобувши дев'ять балів.

IMG_4921
IMG_4921

По чотири очки вибороли гравці карного розшуку та Чортківської поліції. Перемога за друге та третє місце вирішилася кількістю забитих голів.

І як результат - срібло дісталося оперативникам карного розшуку, оскільки гравці поцілили у ворота суперників 13 разів, а от третю сходинку вибороли чортків'яни, забивши лише 12 м'ячів.

IMG_4900
IMG_4900

Переможців відзначили грамотами дипломами та кубками.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео