Мер Тернополя захворів на коронавірус

624c0101-bed2-4263-b260-62e7ebbf0c5e-min

Міський голова Тернополя Сергій Надал на своїй сторінці у Facebook повідомив, що захворів на коронавірус. Мер відчуває деякі симптоми, зокрема, неприємний біль у горлі. Каже, якби не тест – навіть би не звернув увагу на таке.

«У зв’язку зі специфікою роботи я регулярно здаю тест протягом останніх п’яти місяців. Також мої заступники, інші члени команди. Ми маємо спеціальний режим роботи у зв’язку з необхідністю щодня спілкуватись з великою кількістю людей. Добре, що на даний час, крім мене, жодний із заступників, керівників комунальних установ і управлінь ради не виявився інфікованим. Погано, що закликав берегтися, а сам не вберігся», – написав очільник Тернополя. 

Загальний стан мера нормальний. Про позитивний результат тесту повідомив свого сімейного лікаря, перебуває у постійному контакті зі спеціалістами. Оскільки потреби у госпіталізації немає, мер переходить на самоізоляцію і режим роботу з дому.

«Протягом найближчих двох тижнів планую працювати з дому у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок та інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті з моєю командою. Це випробування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео