Оксана Бучко

Дитячий садок під Тернополем відкрили не для дітей, а для Зеленського?

119691053_2628649104054368_6425530835126393826_n

Дитячий садок у Білій неподалік Тернополя відкрили у день приїзду президента Володимира Зеленського. Наразі, за словами людей, які проїжджають територією, заклад пустує. Хоча відкривали його терміново, навіть не маючи погодження на підключення до водопостачання від «Тернопільводоканал».

- Заїхав сьогодні зранку в дитячий садочок у селі Біла під Тернополем, - пише депутат обласної ради Володимир Бобко. - Той самий, що був відкритий президентом 18 вересня. Думав глянути, як діткам ведеться у новому приміщені. І може потрібно щось для більш комфортного їх перебування там, та й просто привітати з новосіллям. Але виявляється, що садочок в Білій відкрили не для малечі, а для показухи. Приміщення продовжує пустувати, а дитячий сміх там лунатиме схоже ще нескоро.  Садок відкрили для Вовочки, дали погратись а по його від’їзду замкнули на замок і поставили охоронця, щоб нікого не пускав на територію «Великого будівництва».

Як повідомляв «Терен» раніше, через відсутність виконання певних зобов’язань перед Тернопільської міською громадою садок не могли підключити до водопостачання. Очевидно, перед приїздом Зеленського, Білецька громада зробила це самовільно.

На будівництво закладу пішло близько 40 млн. грн, з яких 80% – кошти Державного фонду регіонального розвитку та 20% – з місцевого бюджету.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео