Чортківський «Кристал U-19» стартує у Чемпіонаті України з бойової поразки

U563BT47ybjjx36ZCWnO

ФСК «Кристал U-19» Чортків у суботу, 26 вересня, стартував у Першій лізі Чемпіонату України з футболу серед команд U-19. У гості до міста над Серетом приїхала молодь іменитої вінницької «Ниви». Підопічні Сергія Скалія у важкій боротьбі поступились більш досвідченим суперникам із рахунком 2:4. 

Зі стартового свистка гра розпочалася на зустрічних курсах, повідомляє «Чортків.city». М`яч у першій половині тайму перебував у середині поля, хоча більше до чужих воріт його доставляли господарі. Втім, до небезпечних моментів не доходило. А ось чи не перший по справжньому гострий прохід вінничан до наших воріт на 36-й хвилині гри втілився у взяття воріт – 0:1. До перерви вони встигли відзначитися ще раз, реалізувавши одинадцятиметровий за гру рукою на лінії власних воріт (0:2).

Після перерви та тренерських настанов Сергія Скалія чортків`яни заграли значно активніше, що призвело до голу після вдалого розіграшу штрафного удару: відзначився Антон Дячинський.

o_1ej80pcfuuki1qksspv1rm9e6af
o_1ej80pcfuuki1qksspv1rm9e6af

І хоч гол дещо збадьорив «Кристал», «Нива» майже відразу відповіла своїм голом із пенальті.  А за декілька хвилин захисник «Кристалу» невдало підставив ногу і зрізав м’яча у власні ворота.

Але навіть за рахунку 1:4 «кристалів ці» знайшли в собі сили повернутися в гру, реалізувавши уже свій одинадцятиметровий (відзначився Тарас Гаврилюк). У підсумку – 2:4 на користь вінничан.

Фото Любомира Габруського

Вибір читачів за тиждень

Відео