Оксана Бучко

Представник команди «За майбутнє» прагне зробити села привабливими для життя молоді

120467834_170805341319091_5556229427464998797_o

Села Тернопільщини, у які повертається молодь, – це мета кандидата у депутати до Тернопільської обласної ради від політичної партії «За майбутнє» Ярослава Дрюченка. Він очолює Центр перевезень Тернопільської дирекції АТ «Укрпошта». На початку пандемії був керівником Бережанського гуманітарного штабу для боротьби з CОVID-19.

Сім фактів з життя Ярослава Дрюченка можна дізнатись у групі «Тернопільщина За майбутнє» у рамках проекту «Люди майбутнього».

  1. Народився 27 липня 1982 року в с. Потутори Бережанського району в сім’ї вчителів. З 1988-го до 1999-го навчався в ЗОШ І–ІІІ ступенів с. Потутори. З відзнакою закінчив Тернопільську академію народного господарства.
  2. З 2005-го до 2006-го працював менеджером у відділі маркетингу ВАТ «Текстерно». З 2007-го до 2010-го обіймав посаду директора станції технічного обслуговування ВАТ «Тернопіль Авто». Був заступником директора в Українському автомобільному холдингу; директором обласного молодіжного центру праці в м. Тернопіль. Займав посаду заступника директора ПАП «Агропродсервіс» с. Урмань Бережанського району.
  3. З 2018-го начальник Центру перевезень Тернопільської дирекції «Укрпошти».
  4. Був керівником Бережанського гуманітарного штабу для боротьби з CОVID-19, оскільки безпека лікарів - це й безпека кожного жителя громади.
  5. На громадських засадах є помічником народного депутата України Івана Чайківського.
  6. Одружений. Разом із дружиною виховують двох донечок, які  навчаються у хоровій школі «Зоринка». Сім’я для Ярослава найцінніше.
  7. Найважливішим завданням вважає соціальний розвиток громади.

Хотілося б, щоби молодь поверталася жити в села й піднімала їхній престиж. Як депутат братиму безпосередню участь у прийнятті рішень щодо розв’язання проблем, які турбують об’єднану громаду. Сприятиму вирішенню  питань ремонту доріг, будинків культури та освіти, встановленню вуличного освітлення, впорядкування автобусних зупинок. Депутат не має права підвести своїх виборців, отож робитиму все для того, аби виправдати сподівання, запевняє Ярослав Дрюченко.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео