Про захист діяльності тернопільських журналістів говорили правоохоронці та голова обласної спілки

DSC09100

Спільну взаємодію в разі перешкоджання журналістській діяльності членів Національної спілки журналістів обговорили працівники сектору захисту інтересів суспільства та держави ГУНП в Тернопільській області з керівником обласної організації НСЖУ Василем Тракалом. Поліцейські та представники ЗМІ обмінялися думками щодо подальшого співробітництва.

Завдання новоствореного сектору поліції краю — забезпечення громадської безпеки та порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави. Одним з пріоритетних завдань цього підрозділу стане профілактика злочинів проти безпеки та незалежної діяльності журналістів. Тому поліцейські налаштовані встановити тісні робочі стосунки з Національною спілкою журналістів на регіональному рівні, а в разі потреби — здійснювати оперативний супровід розслідувань справ, які стосуються порушень прав журналістів, пише dosie102.te.ua.

DSC09104
DSC09104

З метою комунікації та налагодження взаємодії із працівниками ЗМІ працює гаряча лінія для повідомлень про правопорушення стосовно журналістів.

Про усі протиправні факти можна повідомити на окрему електронну адресу dzisd_media@police.gov.ua Департаменту захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України.

Учасники зустрічі обговорили й проблемні питання та подальшу співпрацю щодо безпеки діяльності журналістів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео