Оксана Бучко

Тернополянам на замітку: де знайти те, що у 2020 році найчастіше гуглять

зображення_viber_2020-11-23_12-03-28

У ТОП-запитах 2020 року - теги «Симптоми коронавірусу», «допомога з безробіття», «карантин», повідомляє аналітична платформа VoxUkraine. Та лідер – це тег «дистанційне навчання». Тернополяни можуть знайти відповіді на нього безпосередньо на платформах.

Тож платформи для дистанційного навчання рекомендують у вайбер-групі «Школа-Інфо»:

  • Google Classroom

Безкоштовна платформа для організації роботи з групами. Google Classroom має всі інструменти для створення, зберігання та обміну інформацією. Є офлайн-доступ до інформації. Користуватися сервісом можна з комп'ютера та смартфона.

  • Zoom

До віртуального уроку на цій платформі може одночасно приєднатися 100 слухачів. Час зустрічі обмежений 40 хвилинами. Наявна віртуальна дошка, на якій учитель і учень можуть робити записи. Платформа доступна на Windows, macOS, Linux, Android та iOS.

  • Microsoft Teams

Програма для командної роботи, яка дає можливість управляти задачами, обмінюватися контентом та спілкуватися. Навчання в Teams зосереджене у віртуальних кімнатах. Учні можуть працювати в онлайн-зошитах, а вчитель – перевіряти й оцінювати роботи, використовуючи онлайн-журнал.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео