У Чортківській спортивній школі розвиватимуть понад 10 видів спорту

163400391_2835718080021897_4697263913881016714_n

На засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради встановили плату за заняття у дитячо-юнацькій спортивній школі. Для жителів Чортківської громади будь-який із видів спорту вартуватиме символічних 100 гривень у місяць, натомість для дітей з інших громад вартість занять становитиме 615 гривень.

- Ми працюємо над тим, щоб дитячо-юнацька спортивна школа розвивала і масовий, і професійний спорт у нашій громаді. Напередодні проводили опитування, які секції зацікавили б нашу молодь. Виходячи із цієї інформації, шукали професійних тренерів. Тож вже зараз у спортивній школі триває набір на понад десять видів спорту.

Також виключно заради того, щоб дисциплінувати дітей відвідувати заняття, а не просто рахуватись у списку, ми вводимо символічну батьківську плату у розмірі 100 гривень в місяць для дітей із нашої громади, – пояснив рішення голова громади Володимир Шматько.

Окрім того, рішення виконкому передбачає звільнення від сплати за заняття дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких є учасниками бойових дій, дітей з багатодітних сімей.

Отож, Чортківська  ДЮСШ чекає дітей на заняттях з наступних видів спорту: футбол, баскетбол, волейбол, легка атлетика, вільна боротьба, настільний теніс, великий теніс, бокс, карате, фрі-файт, бойовий гопак, пауерліфтинг, бадмінтон.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео