У Тернополі попрощаються з ветераном пожежної охорони (фото)

177907807_1944058969066947_4390599551698819944_n

У Тернополі попрощаються з ветераном пожежної служби підполковником Мирославом Ковбасюком. Він помер сьогодні, 26 квітня, після боротьби із важкою хворобою. Понад тридцять років Мирослав Володимирович  працював на різних посадах пожежної охорони.

– Розпочав свою службу інспектором державного пожежного нагляду та пожежної охорони в Зборівському районі, згодом там же очолив районну інспекцію. Після Зборова працював в обласному центрі: був і оперативним черговим відділення пожежної охорони, і інженером відділення служби та підготовки, працював старшим інженером групи цивільної оборони та мобілізаційної роботи, у 1984 році очолював державний пожежний нагляд Тернополя, після чого близько десяти років керував 1-ю самостійною воєнізованою пожежною частиною. Закінчив свою пожежну вахту в 1994 році, коли вийшов на заслужений відпочинок. Він був свідком і безпосереднім учасником становлення пожежно-рятувальної служби краю, неодноразово брав участь у гасінні складних пожеж. Завдяки своїй неспокійній вдачі, енергійності, самодисципліні, наполегливості, умінню знаходити спільну мову з різними людьми здобув заслужений авторитет не лише в нашій області, а й за її межами, – повідомляють в Управлінні ДСНСУ Тернопільщини

Про Мирослава Ковбасюка згадують як про мудрого наставника, доброго друга. Він став та залишатиметься для колег зразком для наслідування, назавжди залишиться у їхніх серцях.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео