Олеся Поліщук

Тернопільську молодь навчать, як стати файним ґаздою

dsc_9027

Сільську молодь Тернопільщини запрошують до участі в освітньому проєкті «Файний ґазда»

-          Громадське об’єднання «Українська справа» спільно з кооперативним об’єднанням «Файні ґазди», Тернопільською обласною дорадчою службою та молодіжними організаціями Пласт, Спілка української молоді та Молодіжний націоналістичний конгрес спільно реалізують освітній проект для молоді, яка мешкає у сільській місцевості, - розповіли організатори акції.

Мета проекту - зацікавити молодих людей до самореалізації в умовах проживання у сільській місцевості.

Учасники проекту матимуть змогу почерпнути теоретичні знання з організації особистого дрібного виробництва а також отримають практичні поради успішних представників кооперативного руху та фермерства.

-          У якості слухачів-учасників запрошуємо учнів 10 класу. Проект буде реалізований у кілька етапів: перший (квітень - перша декада травня) - персональне зголошення (реєстрація) у google-формі: https://forms.gle/AJYGJz3LdfiTXj3aA; другий (травень) - індивідуальні та колективні онлайн-заняття, - йдеться в повідомленні.

У червні відбуватиметься третій етап - тижневе таборування у вишкільному центрі «Соколиця» ім.Івана Гавдиди в с.Саранчуки.

Четвертий етап передбачає реалізацію власного проекту під патронатом досвідчених менторів.

Додаткова інформація за телефонами 099-497-3570, 097-221-9670, ел.пошта ukrainasprava@gmail.com

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео