Юля Вітюк

На Тернопільщині стартував чемпіонат області з футболу (фото, відео)

На Тернопільщині стартував чемпіонат області з футболу. На полі за першість змагались ФК «Поділля», ФК «Збруч», а також команди Великоберезовицької та Гусятинської територіальних громад.

– Хочу привітати всі команди з початком футбольного сезону, – наголосив Руслан Марцінковський, капітан команди ФК «Збруч» (Гусятинська ТГ). – Приємно, що після довгої перерви великий футбол,чемпіонат області повертається в Березовицьку територіальну громаду, – розповідає Василь Хомінець, депутат Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

IMG_2824
IMG_2824

IMG_2825
IMG_2825

– Ми, пам’ятаю, ще в 2009 році на кубок аматорів заявлялися, в нас був такий досвід, а так, то команда тільки на район грала. Останній рік був досить успішний, – ділиться Ігор Копцюх, капітан команди ФК «Поділля» (Великоберезовицька ТГ).

Матч відбувся у Великій Березовиці. Розвиток спорту— важливе завдання для громади, переконаний голова Андрій Галайко.

– Ми створили відділ сім’ї, молоді і спорту, туризму та інформаційних технологій, які опікуються цими футбольними командами, – розповідає Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова. — Прийняли програму підтримки розвитку фізичної культури і спорту, ми заклали під цю програму кошти. Займаємось підготовкою футбольних команд, полів і граємо як на першість в районі, так і на першість в області. 

IMG_2821
IMG_2821

IMG_2822
IMG_2822

– З приходом нового керівництва в громаду багато уваги і часу приділяється розвитку спорту. Сьогодні ми відроджуємо футбол в нашій громаді. Надіємося, люди будуть заохочувати спортсменів, приходити на ігри і вболівати за рідну команду, – говорить Ігор Бронецький, начальник відділу сім’ї, молоді, спорту, туризму та інформаційних технологій Великоберезовицької селищної ради.

Завершився матч з рахунком 2:1 на користь ФК «Збруч» Гусятинської територіальної громади.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео