Дарія Шевченко

Тернополянки взяли участь у командно-тренувальних навчаннях у Буковелі (фоторепортаж)

200541434_327585852307705_6777605923365410341_n

Тернопільська команда Жіночого руху «За майбутнє» взяла участь у навчально-тренувальному інтенсиві, що проходив цих вихідних у Буковелі. Навчання зібрали 350 жінок із 23 областей України. Впродовж трьох днів учасниці вправлялись у спортивних та освітніх галузях. Координаторка Жіночого руху «За майбутнє» у Тернопільській області Любов Вовк поділилась враженнями від заходу.

- Під час навчально-тренувального інтенсиву, що проходив у Карпатах, ми отримали навички із самооборони, ознайомились із юридичними аспектами проведення мирних акцій протесту. Наш Жіночий десант - це курси самооборони, які покликані навчити жінок захищатись як фізично, так і психологічно. Щоб жінки могли розкривати свій потенціал, спрямовувати свою енергію на розвиток громад, області, держави. На Тернопільщині наразі ще нема Жіночого десанту, але плануємо невдовзі запустити цей проєкт, - зазначила Любов Вовк.

Також відвідали навчання лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця разом з народними депутатами та головами обласних організації політичної сили. Тернопільщину представили народний депутат України Іван Чайківський і керівник обласного осередку партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

- Я гордий, що в нашої партії, створеної лише рік тому, вже багато перемог і стiльки натхнення йти далі. А жіночий рух - не просто крило партії «За майбутнє», а її чарівна і рушійна сила змін. Радий, що вас ніхто не тягне у партію, не змушує вступати у жіночий рух, ви самі об'єднуєтеся, допомагаєте одна одній, допомагаєте іншим, створюєте цікаві ініціативи, стаєте мудрішими й сильнішими, та вчергове доводите, що ніхто не має права диктувати нам, як жити. «За майбутнє» — єдина в Україні політична партія, яка змогла об’єднати жінок навколо спільних цінностей, - зазначив Ігор Палиця.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео