Тернополяни відвідали ветеранів АТО, що перебувають на реабілітації (фото)

201289673_2978484565805132_3734449109469770513_n

Ветеранів АТО, які проходять реабілітацію у центрі реабілітації наслідків нейротравм, що у смт. Клевань (Рівненщина), провідали тернополяни. Серед корисних та смачних дарунків на військових чекав й один особливий – музичний.

- Сьогодні з волонтерами викладачами та студентами Тернопільського національного медичного університету відвідали реабілітаційний центр для ветеранів АТО в смт. Клевань. Наші воїни отримали від волонтерів смаколики, лікарські засоби, а також музичний дарунок. Дякуємо ректору Михайлу Корді за підтримку, головному лікарю пану Андрію за теплий прийом, цікаву пізнавальну екскурсію і бажаємо найшвидшого одужання нашим українським воїнам! – пише Юрій Футуйма.

Довідка:

Рівненський центр реабілітації наслідків нейротравм щороку приймає до 250 пацієнтів з усієї України, з них – більшість учасників бойових дій. Уже чотири роки цей медичний підрозділ діє на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни у селищі Клевань. Це перший такий центр у державному секторі в системі Міністерства охорони здоров’я України. У закладі лікують пацієнтів після важких черепно-мозкових і спінальних травм, які потребують тривалої реабілітації. Лікування та реабілітація у центрі безкоштовні. За направленням потрібно звертатися до лікарсько-профілактичних закладів за місцем проживання.

Фото Юрія Футуйми

Вибір читачів за тиждень

Відео