Юля Вітюк

У Купчинецькій громаді побудують футбольне поле з штучним покриттям та капітально відремонтують клуб (фото, відео)

IMG_5531

В рамках робочого візиту народний депутат України Іван Чайківський завітав в Купчинецьку громаду. Цьогоріч, за кошти соцеконому у селі Яструбове збираються побудувати футбольне поле з штучним покриттям. 

- Ми зараз знаходимося в селі Яструбове, де планується будівництво футбольного поля з штучним покриттям. Це для громади дуже важливо, тому що такі дитячі майданчики дають змогу дітям на місці розвиватися, в будь-яку погоду йти на майданчик, грати і проводити тут різного роду змагання серед шкіл громади— це надзвичайно важливо. Тому ми цю ініціативу голови громади підтримуємо і будемо робити все, щоби в цьому населеному пункті цього року запрацював даний спортивний майданчик,— говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»)

Такий спортивний об’єкт у громаді сприятиме розвитку фізичної культури серед молоді, тому представники влади подбали, щоб спортивне поле знаходилось у зручному для всіх місці. Роботи планують завершити цього року.

- Ми плануємо побудувати новий майданчик з штучним покриттям для футболу, щоб молоде покоління, яке тут проживає мало де проводити вільний час, тим більше, в нас є потужна футбольна команда, тобто такий об’єкт потрібен, — розповідає Ігор Країнський, сільський голова Купчинецької громади.

Ще одним об’єктом, який служитиме молоді та громаді стане Купчинецький сільський клуб. Тут, за кошти соцекономрозвитку капітально оновлять приміщення. 

- Ми з фонду соціально економічного розвитку виділили 1 мільйон 319 тисяч на повне оновлення цього будинку культури, починаючи від проводки, яку треба поміняти, підлоги, стін, стелі і всіх речей, які запропоновані, сцена має бути абсолютно нова. Це має стати центром відпочинку молоді в Купчинецькій громаді, куди має приходити молодь, де вони себе мають почувати комфортно, затишно,— наголошує Іван Чайківський

- У селі Купчинці немає будівлі, де можна проводити масові заходи, тобто зібрання громадян, різні зустрічі, виступи і тому подібне. Тут, сільський клуб, який потребує капітального ремонту, тому що будівля вже є досить старою, їй десь 100 років,— говорить сільський голова Купчинецької громади Ігор Країнський

Завершився візит прийомом громадян. Мешканці Купчинецької громади зверталися з особистими питаннями та пропозиціями щодо покращення добробуту території.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ziN5H-Qd6Qk[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео