Вистава тернопільського театру увійшла у шортліст престижного фестивалю

218374652_1731452047042042_6073828551887774807_n

Вистава Тернопільського академічного театру актора і ляльки «А хай то Качка копне» увійшла до шортлісту престижного фестивалю. Вона стала єдиною і кращою у номінації «За кращу виставу для дітей».

- Наша вистава «А хай то Качка копне» увійшла у шортліст IV Всеукраїнського театрального фестивалю-премії GRA (Great Real Art). І вона єдина у своїй номінації. Експертне журі визнало її кращою разом із виставами, що увійшли у перелік з 12 робіт різних театрів України, – повідомляють у театрі

Фестиваль-премія «ГРА/GRA» не має аналогів серед вітчизняних культурно-мистецьких заходів. Головна мета – об’єднати всі театри країни і презентувати їх найкращі здобутки Україні та міжнародній спільноті, популяризувати національне театральне мистецтво в усіх його жанрах, стилях і формах, визначити провідні тенденції та стимулювати розвиток українського театрального конкурентного середовища.

Кожний театр має право висунути на здобуття премії лише одну зі своїх прем’єр, які вийшли протягом року, за власним вибором згідно з принципом: «один заявник – одна заявка».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео