Оксана Бучко

У Тернополі відбудеться «Битва мікрорайонів»

217215037_1260919704361530_5837368571710988830_n

У запеклій боротьбі зіткнуться у Тернополі 10 команд, що представляють майже всі частини міста. «Битва мікрорайонів» відбудеться 24 липня, її організовують представники Ternopil runday та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. 

Бігтимуть учасники 5 км на набережній ставу. Вартість реєстрації - 80 грн, кошти підуть на організацію змагань.

Ціль змагань:

  1. Познайомити бігунів міста між собою.
  2. Дати можливість бігунам кожного окремого мікрорайону познайомитись і почати спілкуватись між собою.
  3. Вивчити нові маршрути в межах свого мікрорайону.
  4. Розпочати тренуватися командою для якомога кращого виступу на змаганнях.

Кожен мікрорайон міста може виставити свою команду з 5-ти осіб, до складу якої обов’язково повинна бути включена принаймні одна дівчина. Від одного мікрорайону може бути як 1, так і 2-3 чи більше команд. Неповнолітні учасники повинні прийти з батьками.

Команда буде мати назву, яка б показувала його приналежність до свого мікрорайону. Наприклад: Бігуни з Тинди, Банда з Східного, Дружбани, з Центру.

Під час реєстрації в день змагань кожен учасник повинен заповнити «Лист про відмову від відповідальності». Для цього слід бути з Тернополя чи проживати в місті.

Учасникам можуть допомогти знайти команду, для цього слід написати на номер 0976654235 – Андрій.

Стартують учасники від причалу, біжать до пивзаводу, далі назад до Рівера і знову назад до причалу. Це стандартних 5 км runday, яких можна тренувати кожної суботи о 9:00. На фініші волонтер за допомогою телефону фіксує час кожного учасника, а інший волонтер видає номерок. Із даним номерком учасник підходить в намет до організаторів і його номерок записують. Після того, як всі фінішували, час на телефоні зупиняється, і організатори співставляють номерки і час. Час кожного учасника додається і так визначають загальний час команди. Далі проводять нагородження, спілкування, фотографування. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео