Юля Вітюк

Господарі виконують обіцянки: ремонт найгіршої дороги у Монастириській громаді на завершальному етапі

35

Водії автобусів відмовляються виїжджати на рейси, а жителі сіл та діти утруднено добираються на роботу і до школи. З такою проблемою зіткнулися багато громад Тернопільщини, серед яких і село Завадівка Монастириської громади. Та сьогодні, з ініціативи народного депутата Івана Чайківського та його команди, тут укладають асфальт.

- Ми сьогодні знаходимось в селі Завадівка і виконуємо ті зобов’язання, які брали на себе під час передвиборчої кампанії, політична сила партія «За майбутнє» на Тернопільщині.Ця ділянка дороги була в найгіршому, найкритичнішому стані і сьогодні нам вдалося виділити кошти з обласного бюджету для ремонту цієї ділянки дороги. Вона проходить біля школи, це дуже важливо для наших діток.В таких віддалених селах від центрів громад, віддалених від обласного центру, дуже важливо робити дорогу і повернути людям віру в те, що село не покинуте, не забуте, що це питання часу, щоб ми відновили всю інфраструктуру, яка веде до наших сіл,— розповідає Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»)

Цю дорогу не ремонтували роками, тому і не дивно, що вона у поганому стані. Депутат Тернопільської обласної ради Іван Карачка вважає нова, якісна дорога дозволить покращити комфорт та безпеку учнів і жителів села.

- Одне з найболючіших питань, яке підіймали і ставили собі за мету і ціль це капітальний ремонт ділянок доріг, які знаходяться в найкритичнішому стані, які протягом тридцяти років не ремонтували. Було проведено об’їзд по округах разом з старостами, головами громад, було відібрано найважливіші ділянки і дано на проведення проектного-кошторисної документації,— говорить Іван Карачка, депутат Тернопільської обласної ради ( команда Чайківського «За майбутнє»).
Ремонтують дорогу за сучасними стандартами із застосуванням технології холодного ресайклінгу, наразі проводять асфальтування дороги.
- Кожен житель громади заслуговує на якісну дорогу, якісну інфраструктуру, тому наша команда Чайківського, буде сприяти, щоби в кожному населеному пункті була якісна дорога, тому що справжній патріот— добрий господар, а добрий господар дбає про те, щоб розвивалися громади,— наголошує Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).
  https://youtu.be/QKR5Pr5SsAo Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео