Віра Олександрович

Новітні рішення стає модно застосовувати у бізнесі на Тернопільщині

ПРРО

Бізнесмени на Тернопільщині активно освоюють новітні програмні рішення. Причому застосовують ПРРО підприємці від Заліщанщини до Кременеччини.

Про це повідомили у Секторі інформаційної взаємодії Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- На початку липня 2021 року суб’єкти господарювання з Тернопілля у своїй діяльності використовували 4 374 реєстратори розрахункових операцій (РРО), - кажуть у податковій. - При цьому приватні підприємці, а це – 2 318 осіб, застосовували 2 899 РРО, а 532 юридичних осіб – 1 475.

Лише упродовж червня, з0а їхніми словами, зареєстрували 73 одиниці касової техніки, анулювали реєстрацію 71 РРО.

- Суб’єкти господарювання з нашого краю також активно використовують новітні розробки, - додають у податковій. - Так, у своїй діяльності вони застосовують 574 програмних РРО (ПРРО). Причому практиці новацій надали перевагу приватні підприємці, адже вони використовують 518 програмних рішень. Юридичні особи зареєстрували лише 56 ПРРО.

Найбільше новітніх рішень використовують у своїй діяльності суб’єкти підприємництва, яких обслуговують у Тернопільській ДПІ. Вони повідомили про застосування 338 програмних рішень. Ще 25 ПРРО освоїли підприємці Бучаччини, 22 – Чортківщини. По 21-му ПРРО застосовують бізнесмени Заліщанщини і Кременеччини.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео