У Козівській громаді хочуть відновити роботу цукрового заводу

777

У Козовій за участі народного депутата («За майбутнє») Івана Чайківського відбулася робоча зустріч щодо перспективи відновлення роботи Козівського цукрового заводу.

З ініціативи голови Козівської селищної ради Сергія Добалюка відбулася зустріч, на якій говорили про перспективи відновлення роботи Козівського цукрового заводу. Участь у засіданні взяли народний депутат Іван Чайківський, генеральний директор «Радехів цукор» Віталій Сікорський, представники аграрних господарств Козівської громади.

Запуск цукрового заводу забезпечить потужний поштовх економіку регіону і Козівської громади, зокрема, та забезпечить роботою близько 150 осіб. Народний депутат Іван Чайківський закликав усі сторони, в рамках партнерської співпраці, докласти максимум зусиль для того, аби потужний виробничий об’єкт запрацював.

- Козівська громада зацікавлена в тому, аби компромісу між аграріями та представництвом заводу було досягнуто і ми могли забезпечити людей роботою, пожвавити економіку, наповнити бюджет, - зазначив Сергій Добалюк.

Кожна зі сторін визначила пріоритети, озвучила очікувані результати від можливої співпраці.

- Для повноцінної роботи заводу в сезон аграрні господарства потенційно мали б забезпечити посів близько 3-4 тисяч гектарів буряка, -  сказав генеральний директор «Радехів цукор» Віталій Сікорський.

Остаточне рішення щодо функціонування цукрового заводу в Козові буде сформоване восени цього року.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео