
На Тернопільщині фотопастка зафіксувала борсука (фото)
В Україні борсук з 2009 року вилучений з переліку «червонокнижних» видів як такий, що відновив свою чисельність

В Україні борсук з 2009 року вилучений з переліку «червонокнижних» видів як такий, що відновив свою чисельність

Поки на світ з'явилися троє маленьких лелечат

Святкове вбрання, прикрашені кошики та цікаві обряди - усе це частинка нашої Великодньої історії

Запрошують усіх охочих

Яйця можна пофарбувати за допомогою рису, серветок з візерутками, фольги, цибулевого лушпиння

Загалом у тернопільському зоокутку зараз перебувають понад 70 тварин

Могильник культури шнурової кераміки та комарівської культури досліджували впродовж 2013-2015, 2019 років

Всюди, де ця рослина трапляється в дикому стані, вона потребує охорони

Жінка дуже поважала традиції, вважаючи, що саме традиція «в’яже родину, сім’ю, державу»

Серед основних інгредієнтів у пасці отця Олексія Філюка – десяток яєць, молоко, масло, родзинки і лимонна цедра

Чотири саджанці павловнії висадили у місті кілька років тому й зацвіли вони вперше у травні минулого року

«Прийди, весно, на розбиті стіни, заквітчай мої руїни», - текст пісні присвячений подіям в Україні під час війни

Вже 5 років тернополянка Ольга Чіркова розмальовує великодні яйця. На її майстер-класи у США, де зараз проживає, приходять і українці, і американці, і поляки

Також зафіксували рідкісну червонокнижну жабу прудку

Спаржа або аспарагус, яку в народі ще називають «холодок» – далеко не нова культура. Її вирощують вже давно, проте для багатьох людей вона все ще залишається загадкою

Організатори дякують всім, хто допомагав у створенні святкової атмосфери