13 громад Тернопільщини боротимуться за пів мільйона гривень на втілення мрій 

Screenshot_1

Тринадцять громад з Тернопільщини змагатимуться за отримання пів мільйона гривень на втілення власних проектів. Серед ідей, які пропонують втілити, найбільше туристичних пропозицій, також пропонують розвивати підприємництво, культуру, подбати про екологію та людей похилого віку.

– Конкурс «Наша громада» проводиться для територіальних громад й організований телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Проводиться відбір 13 громад-учасниць, які мають найбільшу підтримку за результатами Інтернет-голосування, та 13 громад-учасниць, які отримали найвищі бали за результатами голосування експертного журі, – повідомляють на сайті конкурсу

Наразі триває голосування на сайті, там можна підтримати місцеві громади

З фіналістами конкурсу «Наша громада» телеканали-організатори знайомитимуть українців впродовж червня-вересня в ефірі програм «Факти» та «Вікна».

– Оголошення переможця конкурсу відбудеться під час урочистої події у студії ICTV, куди будуть запрошені представники 26 громад-фіналістів та члени експертного журі. ​​Грошовий приз у розмірі 500 тис. грн на втілення проєкту громади, – зазначають на сайті конкурсу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео