16-річний вбивця на Тернопільщині не встиг зґвалтувати свою жертву (відео)

IMG_3155

Сьогодні, 3 липня, під час прес-конференції в Головному управлінні Національної поліції в області розповіли подробиці жорсткого вбивства у Вишнівці.

Як уже повідомляв ТЕРЕН у ніч на 26 червня у Вишнівці, що на Тернопіллі, 2-ма ножовими ударами в серце та в легеню вбили 17-річну Ірину Мукоїду неподалік її власного дому.

[embed]https://youtu.be/8tmY_Bx3R6Q[/embed]

Олександр Богомол
Олександр Богомол

Попередньо місцеві ЗМІ повідомляли, що перед вбивством дівчинку зґвалтували. Однак, головний поліцейський області Олександр Богомол, наголосив, що зґвалтування не було. Підтвердженням цього є висновки медичної експертизи та свідчення підозрюваного, якого уже затримали.

[embed]https://youtu.be/xglxDTHVRrw[/embed]

За словами поліцейських, дівчина загинула між 01:00 до 03:00 годинами. Правоохоронцям спільно із прокуратурою вдалося затримати підозрюваного. Ним виявився 16-річний хлопець із сусіднього села, який навчається у Вишнівці на 2 курсі на спеціальності «кухар». Із вбитою підозрюваний знайомий не був. Докладніше про те, як відбулося вбивство розповів заступник прокурора в Тернопільській області Олег Галицький.

заступник прокурора в Тернопільській області Олег Галицький
заступник прокурора в Тернопільській області Олег Галицький

Деталі – у відео.

[embed]https://youtu.be/IcvHoKK8drk[/embed]  

Наразі підозрюваному інкримінують ч.1 ст. 115 КК України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині,- карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років). Однак міру покарання визначить суд. Окрім того, на прес-конференції повідомили, що хлопця посадять в Чортківське СІЗО в камеру для неповнолітніх.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео