Ростислав Фук

18 грудня Тернопільщина зустрічатиме тіло загиблого Героя Дмитра Абушенка

Герой загинув в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області. Вічна пам'ять

Тіло військовослужбовця Дмитра Абушенка зустрічатимуть на Кременеччині завтра, 18 грудня. Про це у фейсбуці повідомив міський голова Кременця Андрій Смаглюк.

Герой захищав Україну на посаді навідника 1-ї аеромобільно-десантної роти військової частини А0641. Загинув Дмитро в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Завтра, 18 грудня, орієнтовно о 12:00 захисника зустрінуть при в’їзді в Кременець на стоянці біля ресторану «Три Валети». Супроводжуватимуть траурним кортежем до Майдану Волі, де духовенство звершить панахиду за загиблим. По завершенні відбудуться проводи до рідного дому в селі Хотівка.

Чин поховання Героя розпочнеться панахидою в рідному домі 19 грудня, о 12:00. Заупокійна служба відбудеться в храмі села Хотівка.

Стільки всього повинно було бути в нього попереду, стільком мріям та планам не дано нині здійснитися. Він ніколи не ховався від труднощів, для нього обов'язок був понад усе, - написав Андрій Смаглюк.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Дмитра Абушенка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Теребовлянська громада попрощалася з 39-річним добровольцем, солдатом 44-ї окремої артилерійської бригади Петром Шоп’яком 16 грудня

Фото з допису Андрія Смаглюка та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео