Ростислав Фук

18-річний тернопільський студент загинув у ДТП на Хмельниччині

Викладачі та одногрупники згадують Любомира, як відповідального студента, доброго і надійного друга. Світла пам'ять

Внаслідок ДТП, що сталася у Теофіпольській громаді Хмельницької області 9 квітня, загинув студент Західноукраїнського національного університету Любомир Безкоровайний. Про це повідомили на фейсбук-сторінці університету.

Любомир народився 30 вересня 2004 року, у 2021 році вступив на навчання до Західноукраїнського національного університету за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення».

Викладачі та одногрупники згадують Любомира, як відповідального студента, доброго і надійного друга, який завжди вмів знайти спільну мову з будь-якою людиною та з радістю ділився своїми знаннями й досвідом. Він був позитивним, гарно жартував й піднімав настрій своєю усмішкою, - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляють у поліції Хмельницької області, аварія сталася близько 10:20 години в селі Михнівка. 18-річний хлопець, керуючи автомобілем BMW, зіткнувся з електроопорою та в подальшому — з бетонною огорожею. Внаслідок аварії водій загинув на місці події. Двоє його пасажирів 16 та 19 років отримали травми та були госпіталізовані до Теофіпольської багатопрофільної лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, у січні цього року у ДТП на Хмельниччині загинула десятикласниця  з Тернопільщини та її бабуся

Читайте також: Троє тернопільських студентів загинули у ДТП з автобусом.

Фото ЗУНУ та поліції Хмельницької області

Вибір читачів за тиждень

Відео