26-річний заліщанин серед білого дня обікрав чужий гараж

kradizhka-3

До Чортківського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річного жителя міста Заліщики. У нього з гаража викрали металеві труби, кайстру, хвіртку та інші речі побутового вжитку. Збитки чоловік оцінив у шість тисяч гривень.

Як розповів потерпілий, до нього зателефонували очевидці, які помітили, що з його гаража невідомий виносить речі і вантажить їх у автівку. Прибувши до свого господарства, чоловік побачив незнайомий транспортний засіб, водій якого чимдуж натиснув на гальма та кинувся тікати, пише Досьє 102.

Встановивши обставини злочину, працівники Чортківського сектору кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника. Причетним до протиправного виявився 26-річний заліщанин, який проживає неподалік господарства потерпілого. У нього вилучили крадене майно.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка,  поєднана з проникненням у інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі зловмисник затриманий відповідно до статті 208 КПК, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео