Оксана Бучко

Представник команди «За майбутнє» зумів поєднати юриспруденцію з економікою й менеджментом

120629992_171257761273849_6416867260338393761_o

У команді «Тернопільщина За майбутнє» Роман Березовський начальник юрвідділу ПП «Агрон», що в Товстолузі Тернопільського району. Найбільшим досягненням своєї роботи кандидат у депутати обласної ради вважає нарощення економічних показників підприємства та зростання середньої заробітної плати для працівників. Також серед своїх найуспішніших проектів модернізації виробництва Роман Березовський виділяє будівництво найпотужнішого складу пально-мастильного матеріалу, який може працювати в режимі «24 на 7» без обслуговуючого персоналу на повній автоматизації.

Сім фактів з життя Романа Березовського можна дізнатись у групі «Тернопільщина За майбутнє» у рамках проекту «Люди майбутнього»:

1. Народився у Тернополі 26 жовтня 1990 року. Закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка, юридичний факультет.

2. Три роки працював прокурором у територіальних органах прокуратури Тернопільської області. З 2016 року начальник юридичного відділу приватного підприємства «Агрон», що в Товстолузі Тернопільського району. «Агрон»  одне з найпотужніших і сучасних підприємств області, що обробляє майже 4 тис. га землі, отриманих в оренду від більш ніж 2 тис. пайовиків. Тут займаються рослинництвом, тваринництвом, бджільництвом. Приватне підприємство має сучасний машинно-тракторний парк, сервісну базу, промислову пасіку та колектив професіоналів своєї сфери.

3. Поєднати юриспруденцію з економікою й менеджментом змусило життя. Дорогоцінний досвід набуто завдяки поїздкам у передові господарства Америки, Європи. Аналізували й досягнення місцевих сільгоспвиробників, які хотіли допомогти колегам. Це дало змогу підприємству набрати темпів розвитку.

4. Любить новаторство і тримає під своєю опікою технічне оснащення господарства, його модернізацію, логістику.

5. Називає ще один вирішальний чинник успішного господарювання підбір спеціалістів. Від керівника залежить настрій працівників і їхнє бажання працювати із задоволенням.

6. Найбільшим досягненням вважає те, що підприємство нарощує свої економічні показники, зростає середня заробітна плата працівників.

7. За п’ять років роботи Юрію Березовському вдалося втілити багато проєктів із модернізації виробництва. Але особливо менеджер виділяє будівництво найпотужнішого складу пально-мастильного матеріалу, який може працювати в режимі «24 на 7» без обслуговуючого персоналу на повній автоматизації.

Три завдання кандидата:

1. Турбує політика щодо формування ринку землі. Потрібно доопрацювати механізми захисту цільового призначення землі для недопущення знищення кращих родючих земель України. Сформувати дієві правила функціонування ринку. Захистити всіх суб’єктів галузі, як власників землі, так і господарників перед іноземним інвестором.

2. Планує вирішувати питання слабкої економічної ефективності використання бюджетних коштів та розвитку інфраструктури регіону. Треба переглянути застарілі канони господарювання, змінити підхід до економіки зростання. Аби люди не мали потреби їздити отоварюватися до сусідньої Польщі, де якість краща, а продукція дешевша.

3. Усю країну за один день ніхто змінити не зможе, починати треба зі свого підприємства, району, області, вважає Юрій Березовський.

Ми активно допомагаємо громаді з облаштування територій, під’їздів до школи, церкви, дитячого садочка, говорить кандидат у депутати. Не треба шукати крайнього, а самому щось робити для країни, бо вона починається з нас.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео