5 причин купити брендову жіночу сумку

На правах реклами

Сумка — ключовий атрибут у жіночому гардеробі. Але якщо одні жінки обмежуються всього декількома дорогими аксесуарами, інші збирають величезні колекції з бюджетних варіантів. Тож скільки сумочок варто мати сучасній жінці, чому брендові сумки оригінал — це завжди вигідніше, ніж мас-маркет чи підробка, і де в Україні найвигідніше купувати аксесуари відомих дизайнерів? Відповіді — у статті.

Які переваги у брендових жіночих сумочок?

Жіноча сумка — аксесуар, який виконує дві функції: декоративну й практичну. Часто саме від того, наскільки вдало підібрана модель, залежить, яке враження справить увесь образ. Можна назвати принаймні 5 причин, чому брендова сумка — це завжди більш виграшний варіант:

  • вигідна інвестиція — з часом вартість на аксесуари топових брендів зростає (згадати хоча б легендарну модель 2.55 від Chanel);
  • широкий вибір — якщо моделі виробників масмаркету здебільшого схожі між собою, то кожна брендова річ — ексклюзив, а отже, і розмаїття в колекціях дизайнерів більше;
  • висока якість — бренд зацікавлений, щоб його сумка була довговічною й роками працювала на рекламу, тож власниця брендового аксесуару отримує добротну річ, яка прослугує тривалий час;
  • імідж — підвищує статус жінки в очах людей навколо, натомість дешеві підробки сприймаються в сучасному світі як моветон;
  • гарний настрій.

Брендовий аксесуар здатний збільшити градус модності будь-якого образу, додати ефектну деталь навіть до найбільш простого аутфіту. Оригінальні речі вказують на вишуканий смак жінки, її обізнаність у моді.

До речі, якщо бюджет обмежений, достатньо мати всього 5 моделей сумок: шопер, тоут, крос-боді, міський рюкзак і мініатюрну до особливо нарядних образів.

Де в Україні вигідно купувати брендові речі?

Люди, які стежать за модними новинками від найвідоміших світових брендів, знають, що в Україні такі речі найвигідніше купувати в Invogue. Це один із провідних fashion-ритейлерів в Україні. В каталозі Invogue — пропозиції з колекцій понад 50 топових світових брендів за вигідними цінами. Для клієнтів магазину передбачена програма лояльності, яка дозволяє заощаджувати при купівлі брендових речей.

Тож якщо ви досі відмовлялися від купівлі омріяної брендової сумки, тому що її вартість не влаштовувала, або не знали, де купити оригінал, інтернет-магазин Invogue до ваших послуг.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео