Тамара Коблик

8 травмованих - результати ДТП у новорічні вихідні (відео)

Автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до частин 1 та 2 статті 286 та 286-1 ККУ. Триває слідство

Впродовж двох днів, 30 та 31  грудня, на дорогах Тернопільської області працівники поліції зафіксували сім аварій. В результаті автопригод двоє людей загинуло, а восьмеро з травмами потрапили до лікарні.

У Тернополі 30 грудня на вулиці 15 Квітня водій маршрутного таксі, рушаючи з зупинки громадського транспорту, здійснив наїзд на пішохода. Чоловіку надано медичну допомогу.

Того ж дня в селищі Микулинці водій «ВАЗ 2108», виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з рейсовим мікроавтобусом «Тернопіль-Теребовля». У результаті травми отримали один пасажир автобуса та водій транспортного засобу.

31 грудня під колеса автомобіля «Сітроєн» у Кременці потрапила 62-річна жінка. Вона переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Потерпілу з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

Смертельна ДТП трапилася на автодорозі «Ковель-Чернівці-Доманово-Тереблече» поблизу села Ягільниця. Водій іномарки «Каділак» не впорався з керуванням та з’їхав з кювет. На місці пригоди загинула пасажирка транспортного засобу.

Не впорався з керуванням та з’їхав з дороги водій «Рено Лагуна». Пригода трапилася на автодорозі «Тернопіль – Ланівці». В результаті удару за меддопомогою звернулися сам кермувальник та його пасажирка.

У Заліщиках водійка авто «Фольксваген», не впоравшись з керуванням, в’їхала в огорожу. Лікарі надали потерпілій необхідну допомогу.

Автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до частин 1 та 2 статті 286 та 286-1 ККУ. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел, відео ГУНП

Вибір читачів за тиждень

Відео