Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини підозрюють у нападі з ножем на знайомого

Потерпілий, стікаючи кров'ю, майже пів години йшов до лікарні

Про 33-річного чоловіка, який звернувся за меддопомогою з двома ножовими пораненнями, кременецьким правоохоронцям 16 жовтня розповів черговий лікар. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами лікаря, потерпілий, стікаючи кров'ю, майже 30 хвилин йшов до лікарні. Його прооперували.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Працівники кримінальної поліції з'ясували, що травми кременчанину завдав його знайомий. Оперативники встановили місцеперебування та затримали його відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У ході перевірки стало відомо, що  потерпілий прийшов у гості до знайомого. Вони розпивали спиртні набої. Між чоловіками виникла суперечка під час якої гість рукою вдарив господаря квартири по голові. Останньому це не сподобалося і він, схопивши ніж, завдав два ножових поранення в живіт своєму кривднику. Потерпілий, стікаючи кров'ю, пішов до лікарні. Медики кажуть, що чоловік втратив багато крові, але їм вдалося врятувати його життя, – йдеться в повідомленні.

Підозрюваний – 39-річний житель Кременця. Він уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини, за завдані тілесні ушкодження та хуліганство.

Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Кременецька окружна прокуратура. Триває слідство.

Читайте також: 43-річна жителька Тернопільщини померла від численних ножових поранень

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео