Дарія Шевченко

У Бережанах урочисто відкрили черговий магазин м’яса (відео)

У Бережанах активно працюють над економічним розвитком міста. Сьогодні у населеному пункті урочисто відкрили ще один магазин «Студії  мяса».  Відповідно ще шестеро місцевих жителів отримали  працевлаштування.

Саме залучення інвестицій та створення робочих місць і є однією із обіцянок народного депутата України Івана Чайківського, яка поступово починає реалізовуватись. Він також був присутнім на події та сказав, що завдяки працівникам, які чесно сплачують податки, і розвивається громада.

– Мені надзвичайно приємно сьогодні бути тут разом з вами, тому що сьогоднішнє дійство – це виконання однієї із моїх обіцянок, яку я давав перед тим як балотувався у депутати  у Верховну Раду. Це якраз реконструкція даного обєкту, – зазначив Іван Адамович. – Головним інвестором для громади є працівники, які офіційно сплачують податки. Прибутковий податок йде на розвиток громади.

Також народний обранець звернув увагу і на те, що без справжнього господаря проєкт би не набув такого успіху. Такою людиною є керівник облаштування приміщення Ігор Гуль. Чоловік зазначив, що магазин спорудили в історичній для Бережан будівлі.

– Оцей будиночок побудований у середині XVIII, тоді це була конюшня. Вона сьогодні отримала нове життя. Це перших 200 кв. м реконструкції, але це вже перших 6 робочих місць. По завершенні всього будівництва це буде окрасою нашого міста і вона тільки доповнить красу і велич нашого замку, – сказав Ігор Гуль.

Інвесторами проєкту стали приватні особи Любов Баран та Тетяна Чайківська. Від імені інвесторів Андрій Баран підкреслив велику значимість розвитку виробництва та послуг на Бережанщині.

– Приймаючи рішення про цю реконструкцію, тут ми продовжуємо стратегію компанії «Агропродсервіс», що ми маємо розвивати виробництво на рідній землі, маємо розбудовувати територію, де ми проживаємо. Компанія є вертикально-інтегрованою компанією, яка веде своє виробництво від землі і до столу, – сказав генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Магазин посвятили священики, які також були на заході. Присутні мали змогу продегустувати якісну та безпечну продукцію від Тернопільського м’ясокомбінату, приготовлену на вогні.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео