Орест Сарматський

Аграрії можуть продати свою продукцію в один клік (Агро-новини)

0902 (Copy)

Для аграріїв розробили інноваційний аграрний маркетплейс для вигідного придбання та продажу товарів на світовому ринку сільгосппродукції – «FarmerScan Global Trade Service», розробниками якого є ТОВ «ТД Астарта Груп».

За допомогою цієї платформи покупцям і продавцям стане легше знаходити один одного і укладати прибуткові угоди. Про це AgroPortal.ua повідомляють у компанії.

– Інноваційна структура порталу дозволяє легко орієнтуватися в різноманітті товарів аграрного сектора. Кількість оголошень на сайті «FarmerScan» постійно збільшується, – уточнюють розробники порталу.

У компанії також додають, що «FarmerScan» гарантує безпеку угод, а захищеність сторін підтверджується шляхом укладення попереднього договору.

На сайті аграрії можуть знайти: спецтехніку, устаткування з інвентарем, товари для тваринництва, агрохімію, саджанці, розсаду, сільгосппродукцію, матеріали для посіву, паливно-мастильні матеріали. Крім того, на «FarmerScan» кожен відвідувач зможе купити або продати тварин: кіз, овець та ін.

Всі процеси торгівлі відображаються в конфіденційному кабінеті, вхід у який можливий як з комп'ютера, так і з телефону. А дії користувача розписані в особистому кабінеті, завдяки чому продавець чи покупець веде контроль за своїми доходами і витратами.

В Україні створюватимуть сорти пшениці для Європи

Відбулося офіційне відкриття селекційно-випробувальної станції насіннєвої компанії «ДСВ-Україна» у с. Дубіївка (Черкаська обл.).

 

Її будівництво, повідомляє «АгроПортал», було розпочато у квітні 2016 року. Цій ідеї передувала майже десятирічна робота саме в Україні над адаптивною селекцією на орендованих площах з метою оптимізації підходів щодо створення, добору й випробування перспективного матеріалу в ланках селекційного процесу та виведення нових сортів. За словами Гайнріха Була, головного селекціонера DSV, основні селекційні цілі власної станції «ДСВ-Україна» орієнтовані на якість, високу врожайність, посухо-, жаро- та зимостійкість, стабільність і створення нових конкурентоспроможних сортів озимої пшениці.

Наразі на місці вже працюють 9 осіб, які зайняті в селекційному процесі й перевіряють німецькі сорти, котрі подають на реєстрацію та обирають з дореєстраційного блоку насіннєвий матеріал з високим потенціалом. Загальна площа території під будівлею станції займає 1500 м кв.

Загальна сума інвестицій у спорудження об'єкту становить 550 тис. євро,  – розповів директор селекційно-випробувальної станції Ігор Гаро.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео