Ростислав Фук

Агресивно поводився, лаявся: у Тернополі у п'яного водія відібрали авто

На чоловіка склали протоколи за чотирма статтями

Повідомлення про агресивного водія з ознаками алкогольного сп’яніння в період комендантської години надійшло до поліцейських близько 1 ночі. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції області.

Патрульні прибули за вказаною адресою та, поспілкувавшись із водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи в найближчому медичному закладі, на що останній в категоричній формі відмовився. Окрім того, громадянин нецензурно виражався та погрожував присутнім фізичною розправою. На неодноразові зауваження патрульних чоловік не реагував та продовжував агресивно поводитись, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські доправили чоловіка до відділку, де склали на нього протоколи за статтями: 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського), 173 (Дрібне хуліганство) та за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння). Також, оскільки водій керував автомобілем без документів, винесли постанову за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Автомобіль направили на арештмайданчик.

Фото : Патрульна поліція Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео